Opinie

20.09.2019
Anke Klinker, (de)
Zalety
wonderful garden and warm reception
Wady
Brak
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
15.09.2019
Zofia i Jan
Zalety
Dostaliśmy prezent od dzieci i rodziny na rocznicę naszego małżeństwa. Córka znalazła wspaniałe miejsce w Chełmnie, "Domek W Ogrodzie" - trafiła w dziesiątkę bo tak oceniamy to miejsce. Polecamy wszystkim to miejsce, którzy są zakochani w ogrodach, przyrodzie, lubią ciszę, pragną odpoczynku. Miejsce to jest pełne uroku, gospodarze można powiedzieć przemili. Mamy bardzo miłe wspomnienia z tego pobyt i dziękujemy gospodarzom z całego serca za pobyt w Domku W Ogrodzie.
Wady
Brak
18.08.2019
Hanna (PL)
Zalety

Ogród, otoczenie Super.
Wady
Brak
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
14.08.2019
Marek (PL)
Zalety
Wspaniali Gospodarze! Wspaniały domek i jeszcze wspanialszy ogród praktycznie w centrum Chełmna! Dziękujemy przesympatycznym Gospodarzom za niezwykle atrakcyjny pobyt. Na pewno tam wrócimy. Polecamy wszystkim!
Wady
Booking bez zapowiedzi i poinformowania mnie odwołał moją rezerwację na dzień przed rozpoczęciem pobytu. W dodatku do dzisiaj nie znam konkretnej przyczyny tego odwołania. Cudem udało mi się w ostatniej chwili zrobić ponowną rezerwację.
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
03.08.2019
Dominika , (PL)
Zalety
Domek w ogrodzie zdecydowanie przewyższył nasze oczekiwania. Warunki rewelacyjne (w domku jest wszystko to co niezbędne) gospodarze są bardzo otwarci, pogodni i chętni pomóc w każdej chwili. Jeśli ktoś szuka miejsca klimatycznego z domieszką natury, ono zdecydowanie ją oddaję. Chełmiński raj na ziemi, który sprawia, że czas płynie wolniej. Z całego serducha polecamy! 🥰
Wady
-
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
02.08.2019
Sekretarz Stanu , (PL)
Zalety
Pierwszy raz wystawiam ocenę 10, niestety wyżej nie można. Idealna lokalizacja. Blisko do Rynku, cisza, spokój. Miejsce idealne do wypoczynku czy też na romantyczną randkę. Idealne miejsce podczas biznesowych podróży. Wspaniali gościnni właściciele. idealna cena. Jeżeli chodzi o czystość - ocena 10, wyposażenie - 10, czego tam nie ma? Jest wszystko i to dosłownie. Koniecznie należy znaleźć czas na odwiedzenie ogrodu, mógłbym wiele opisać ale musicie zobaczyć sami, coś pięknego. Grzechem pozostać tylko na jedną noc. Odwiedzimy z radością z całą rodziną. Polecam!
Wady
Brak
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
26.07.2019
Ute, (DE)
Zalety
+++HIGHLY RECOMMENDED+++
EVERYTHING WAS PERFECT! Marek is a lovely host & the apartment in the garden house is so cosy, we felt very comfortable! The blinders at the windows of the sleeping room were highly appreciated. The garden is wonderful and deserves 10 extra points!!! The restaurant he considered is 5 minutes walking distance and was really good, too! WE WOULD HAVE LOVED TO STAY LONGER!!!
Wady
Nothing, everything was perfect!!!
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
22.07.2019
Klaus (DE)
Zalety
Es war alles wunderbar. Die Vermieter haben an alles gedacht: Rasierschaum für den Herren, Slipeinlagen für die Dame, Fön, verschiedene Raumsprays für die Tollette, verschiedene Duschgels für die Dame und den Herren, eine super Ausstattung der Küche, zusätzlich Kaffee, Tee, Öl usw. Das Häuschen im Garten ist gemütlich eingerichtet und der Garten ein Gedicht. Bei Sonnenuntergang den Hausherren bitten, die Teichbeleuchtung anzuschalten! Es ist alles wundervoll und geschmackvoll und kein bißchen kitschg. Weiter so! So eine Unterkunft ist sehr selten und ein Juwel.
Wady
Nichts hat uns nicht gefallen.Brak
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
09.07.2019
Konrad, Basia i wnuczka Helena
Zalety
Wspaniałe miejsce. Właściwie nie wiadomo czy największe wrażenie robi komfortowy domek, urokliwy, wspaniały ogród czy jeszcze wspanialsi, pełni życzliwości przyjacielscy gospodarze. Miejsce ma same zalety. Są one opisane na stronie www i w pełni potwierdzają się w rzeczywistości. Cisza, spokój, niepowtarzalna atmosfera ogrodu, bliskość wszystkich zabytków uroczego Chełmna...Jednak atmosferę tego miejsca tworzą gospodarze. Właściwie czuliśmy się jak z wizytą u starych, dobrych przyjaciół.
Dziękujemy i jeszcze raz serdecznie pozdrawiamy.
Wady
Brak
02.07.2019
Carolina Włochy
Zalety
L'appartamento delizioso, molto ben curato in ogni dettaglio e dotato di ogni cosa possa esser necessaria. Il giardino giapponese è meraviglioso, e rifinito con classe. Gli ospiti sono stati gentilissimi e pieni di premure. Posto calmo, adatto per viaggi solitari, ma soprattutto per le famiglie con bimbi. Vicinissimo al centro storico della città e comunque a tutto ciò che è necessarrio (supermercato, farmacia etc.).
Wady
Brak
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
12.06.2019
Elwira
Zalety
Warunki pobytu były super. Właściciele przemili i pomocni. Super miejsce, piękny i zadbany ogród. Miejsce postojowe na posesji. Domek również super, czyściutki i pięknie urządzony, kuchnia wyposażona we wszystkie niezbędne akcesoria. Na pewno jeszcze skorzystamy z gościnności właścicieli. Bardzo blisko do centrum urokliwego Chełmna.
Wady
Brak
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
03.06.2019
Bogdan
Zalety
Lokalizacja dobra, do rynku 200m. Mili gospodarze. Obiekt spełnił moje oczekiwania.
Wady
Brak
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
02.06.2019
Henry
Zalety
Highly recommend
• Hosts were good. Provided information. Parking was great. All facilities provided
Wady
Brak
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
07.05.2019
Edyta Mruk
Zalety
Magiczne miejsce. Trudno rozstrzygnąć, co bardziej zachwyca - czy uspokajający szmer strumyka w niezwykle urokliwym japońskim ogrodzie, czy cudowne obrazy zdobiące komfortowy, urządzony z ogromnym smakiem domek. Znakomita lokalizacja w ślicznym, pełnym zabytków mieście, blisko szlaków turystycznych po przepięknych Parkach Krajobrazowych - Chełmińskim i Nadwiślańskim. Przemili, pomocni gospodarze.
Wady
To miejsce idealne!
01.04.2019
Armen
Zalety
Jak Chełmno, to tu
Wszystko super! Domek idealny i bardzo mila pani. :)
Wady
Brak
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
21.03.2019
Jarosław
Zalety
Idealna miejsce i niezwykli gospodarze, polecam każdemu, dobrze wyposażone pokoje i kuchnia. Ogródek mały ale klimatyczny, można się poczuć jak u siebie.
Wady
Brak
Opinia pochodzi ze strony Google.com
07.03.2019
Matyáš , (CZ)
Zalety
• I was very satisfied.
• Friendly attitude of the house owners, comfortable housing and easy access with car and parking there.
Dodatkowe oceny: WiFi 10.0
Wady
Brak
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
28.02.2019
Andrzejd
Zalety
• Wspaniały domek w ogrodzie
• Bardzo mili gospodarze świetnie urządzone wnętrza, pełen komfort, wspaniały ogród z zapleczem. POLECAMY!!!!
• Doskonale miejsce do wypoczynku we dwoje
Wady
Brak
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
17.02.2019
Krzysztof
Zalety
Świetny pobyt w Chełmnie!
Serdecznie polecam wszystkim apartament Domek w Ogrodzie. Niesamowite, przestronne, czyste i pełne wszystkich możliwych udogodnień miejsce na wypoczynek, dzięki niesamowitej duszy i pracy, którą właściciele wkładają w rozkwit tego apartamentu. Domek znajduje się tuż o podnóża chełmińskiego, średniowiecznego muru z pięknym widokiem z ogrodu na oświetlone miasto, nieopodal centrum historycznego Kulm. Każdy element domku jest świetnie dopasowany, począwszy od aranżacji, po przestronną i dużą łazienkę :)
Dodatkowe oceny: Ocena łóżka 10.0
Wady
Nie mam żadnych zastrzeżeń :)
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
13.09.2018
Iza
Zalety
5/5
Cudowne miejsce, wspaniali właściciele, 100% prywatność. Polecam noclegi u Eli wszystkim, którzy chcą odwiedzić Chełmno :)
Domek czysty, baaaardzo przestronny, wszystkie niezbędne sprzety są na miejscu, bardzo blisko do centrum. Przepiękny ogród, cudowny pies i....niespodzianka w oczku wodnym ;)
Serdecznie pozdrawiamy i do zobaczenia, bo jeśli w Chełmnie, to tylko u Was :) :)
Wady
Brak
Opinia pochodzi ze strony Google.com
02.09.2018
Tomasz
Zalety
5/5
Piękne miejsce i wspaniali ludzie, gorąco polecam!
Wady
Brak
Opinia pochodzi ze strony Google.com
27.08.2018
Piotr
Zalety
• Naprawdę polecam bo było super - może trochę za krótko. Dlatego ten dom będzie znowu naszym domkiem.
• Pobyt w domku w ogrodzie oceniam na 6+. Warunki pobytu przeszły moje najwyższe oczekiwania. Gospodarze przemili i bardzo sympatyczni. Polecam wszystkim pragnącym ciszy i spokoju podczas urlopu. Miejsce godne uwagi i polecenia nawet w przypadku pobytu z dziećmi. Będąc w domku w ogrodzie czuliśmy się jak w domu, swobodny dostęp do wyjścia, bramy wjazdowej. Nik nikogo nie kontroluje i nie sprawdza. W przypadku powrotu do Chełmna wraz z żoną mamy już swoje miejsce pobytu, z którego w 100% skorzystamy i nie będziemy szukać innego noclegu. Jeszcze raz serdecznie polecam wszystkim, którzy się wahają. A co do miasteczka - przepiękne z dużą ilością zabytków historycznych i nie tylko bo to przecież miasto Zakochanych. Bardzo dziękujemy gospodarzom za udostępnienie swojej enklawy prywatności.
• Dodatkowe oceny
• Ocena łóżka 10.0
• Kawa 10.0
• Widok z pokoju 10.0

Wady
• Brak minusów podczas pobytu. Gdybym chciał napisać co mi się nie podobało to musiałbym chyba skłamać. Wszystko było bez zarzutów, a naprawdę moja żona jest bardzo wymagającą osobą, która zawsze mówi wszystko co myśli. Dlatego w tym przypadku wszystko nam się podobało.
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
12.08.2018
Piotr
Zalety
• Na 10 punktów dajemy 20
• Rewelacyjny obiekt! To odrębny domek z zadaszonym gankiem, dużą łazienką, wygodną sypialnią i salonem/kuchnią, położony w głębi posesji gospodarzy. Wyposażony we wszystko co potrzebne do kilkudniowego pobytu (a jeśli czegoś zabraknie - gospodarze z pewnością udostępnią). W domku miły chłód nawet w upalne dni, w oknach siatki zabezpieczające przed owadami, a w razie niespodziewanego deszczu - parasolki do dyspozycji gości. Bajeczny ogród - duży staw, mały strumyk z "wodospadem", ogródki skalne, cześć leśna, ławeczki, miejsce na ognisko, wieczorne oświetlenie... Fantastyczni gospodarze - gościnni, pomocni i życzliwi. Na koniec bonus: w stawie żyją karpie, które można karmić z ręki! Jeden z najlepszych obiektów, w jakich mieliśmy okazję nocować.
Dodatkowe oceny
Ocena łóżka 10.0
Widok z pokoju 10.0

Wady
• Choćbyśmy chcieli, to i tak nie znajdziemy niczego do wpisania w tym miejscu!
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
04.08.2018
Dorota
Zalety
Bardzo ładne i wygodne mieszkanie w domku, czyściutko, na miejscu wszystko co potrzeba. Piękny japoński ogród ze stawem. Gospodarze bardzo mili i pomocni. Polecam!
Dodatkowe oceny
Ocena łóżka10.0
Kawa 10.0
Widok z pokoju 10.0
Wady
Brak
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
29.07.2018
Patryk
Zalety
Wszystko mi się podobało
Dodatkowe oceny Kawa 7.5
Wady
Wszystko mi się podobało
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
27.07.2018
Paweł - Wielka Brytania
Zalety
Miałem przyjemność skorzystać z tej kwatery w połowie Lipca.
Przesympatyczny gospodarze, wygodne łóżka, wyposażenie na naprawdę wysokim poziomie.
Lokalizacja blisko starówki, w bardzo cichej i spokojnej okolicy miasta. Dodatkowym atutem jest tytułowy ogród, który w nocy daje niesamowite wrażenia.
Polecam z całego serca, i na pewno wrócę.
Wady
Brak
26.07.2018
Gosia i Marek
Zalety
- super warunki , komfort i wyposażenie domku rewelacja, cisza, spokój i relaks w ogrodzie bezcenne, bezpieczny parking.
- przemili gospodarze, pomocni w każdej sprawie,
serdeczne pozdrowienia z Legionowa
Wady
nie ma takich!!!!
17.07.2018
M i H . L.
Zalety
Miła i sympatyczna atmosfera ze strony Gospodarzy jak i otoczenia , które jest wytworzona przez samych Gospodarzy , jak i otaczającą przyrodę a która otacza domek w którym znajdują się pokoje . Cisza i spokój , oraz bajeczne otoczenie wokół samego domku , zapewnia spokojny sen i wyciszający ogród . Ponadto Chełmno jest zlokalizowane w niepowtarzalnym miejscu - okalający zielenią i Wiślaną wodą . Sama starówka Chełmna usłana jest wieloma atrakcyjnymi zabytkami , które warto zwiedzić i obejrzeć , zaś okolica – to jeden wielki park zieleni . Polecamy tyko po to , abyście mogli pozostawić choć na chwilę , swoje dotychczasowe codzienne kłopoty i problemy i przeniesiecie się z betonowego środowiska w naturalne piękno naszej Polskiej Pomorskiej przyrody i gościnności . Pozdrawiamy Gospodarzy - M i H. L.
Wady
Brak jest wad - można dowolnie ustalić z Gospodarzami swoje potrzeby w miarę rozsądku i przyzwoitości .
11.07.2018
Mirek
Zalety
Cudowne miejsce, wspaniali gospodarze!
Wady
Brak
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
02.07.2018
Campanellino
Zalety
• Magiczne miejsce i Idealna lokalizacja.
• Wszystko na plus: przemili gospodarze, wygodny domek i "tajemniczy" ogród
• Dodatkowe oceny. WiFi 10.0
Wady
Brak
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
13.06.2018
Heiner Pe, (DE)
Zalety
• Perfekt, sehr zu empfehlen
• Sehr moderne, komfortable Unterkunft mit einem traumhaft schönen Gartenbereich, sehr herzliche Gastgeber, wir haben uns rundum wohl gefühlt und wären gern länger geblieben...
Wady
Brak
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
13.06.2018
Andrzej
Zalety
• Miejsce godne polecenia, zwłaszcza na wyjazd rodzinny. Oddzielny domek w ogrodzie. Dziecko było zachwycone. Bardzo mili i uczynni gospodarze. Nie było problemu z późniejszym wyjazdem. Warto odwiedzić to miejsce.
Wady
Brak
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
03.06.2018
Zuchowska Beata
Zalety
Suuuuper !!
Wszystko na tak .
Domek z pełnym wyposażeniem. Czyściutko. Piękny ogród , z którego można w pełni korzystać. Gospodarze przesympatyczni . Blisko na starówkę i do restauracji .
Polecam 👌👌
Wady
Brak !!!
03.06.2018
Darren from England
Zalety
Very nice accommodation. Good location. Friendly owners. Clean and comfortable. Very good value
Wady
Brak
27.05.2018
Barbara Ferenc United Kongdom
Zalety
We recepty stayed at The House in The Garden for just under a week. We were very very happy with The place The House was very very clean and very spacious. Lovelyowner of The place and would definitely recommend to friends and family to experience Lovelystay what we had Thank You ,Thank you very much see you next year.Beautiful Garden. × × ×
Wady
Brak
15.05.2018
Czeslaw Jusko
Zalety
Same superlatywy po prostu trzeba tam jechac i samemu sie przekonac. Wlasciciele mili i sympatyczni. Nic dodac nic ujac.
Wady
Brak jakich kolejek wad.
14.05.2018
Magdalena
Zalety
• Polecam
• Urokliwe miejsce, jeśli się wybiera w te okolicę nic lepszego nie znajdziesz
• Dodatkowe oceny. Kawa 10. 0
Wady
Brak
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
05.05.2018
Pawel z Bialorusi
Zalety
Mieliśmy podróż służbowy. Bardzo nam tutaj spodobało. Po długiej podróży mili dobry wypoczynek .
Bardzo piękne miejsce , czysty i przytulny dom. Ogródek daje wielu pozytywnych emocji.
Bardzo gościnni gospodarze. Dziękuje im za to.
Wady
Naprawdę nie ma co powiedzieć.
02.05.2018
Magdalena Gniadek
Zalety
Wszystko super polecamy .Bylismy z synem który porusza się na wózku inwalidzkim oraz pieskiem pelen komfort poruszania dziekujemy .Przyjeto nas jak dawno nie widzianą rodzinę ciepło i serdecznie .Wszystko dostepne ogrod grill ognisko .Czego dusza zapragnie warto przyjechac choć na trochę bardzo wypoczelismy.POLECAMY!!!
Wady
Brak
02.01.2018
Patrycja
Zalety
• Wspaniały relaks w pięknym miejscu.
• Podobało nam się dokładnie wszystko. Pokoje czyste i pachnące. Gospodarze przesympatyczni. Bardzo blisko do ślicznego centrum. Najlepsza kwatera w jakiej byliśmy. Wrócimy na 100%.
Wady
Brak
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
30.11.2017
Dariusz
Zalety
• 10 w pełni zasłużona
• Bardzo mili gospodarze, miejsca parkingowe na posesji, piękny ogród (mimo późnej jesieni), lokalizacja -blisko na starówkę , wyposażenie kuchni -WSZYSTKIE niezbędne akcesoria do przygotowania posiłku jak i również do 'godnego uczczenia wolnego czasu' :), nowe wyposażenie pokoi, Wi-Fi bez zastrzeżeń, dwa TV-duża ilość programów.
Wady
• kompletnie nie ma o czym napisać :))
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
21.08.2017
Grzegorz
Zalety
• Pobyt ogólnie super, piękne otoczenie i klimat miejsca na pewno warte zobaczenia.
• możliwość wcześniejszego przyjazdu, piękny ogród otaczający domek, możliwość zrobienia grilla, przemili Gospodarze.
• troszkę może przydałoby się wyregulować podgrzewacz wody w łazience, dość długo musiałem niestety czekać na ciepłą wodę pod prysznicem ale w końcu się udało. Reszta bez zastrzeżeń.
Wady
Brak
Opinia pochodzi ze strony Booking.com
15.08.2017
Paweł
Zalety
W pełni polecamy to miejsce, same zalety . Cisza, spokój ,wygoda i swoboda czyli to co potrzebne do odpoczynku. W obiekcie bardzo czysto i świeżo ,a do tego bardzo mili właścicielem ,których pozdrawiam 😉 Gorąco polecam.! 😀
Wady
Brak
Opinia pochodzi ze strony Booking.com